Sveže informacije

Splošni pogoji

Spletno stran je pripravilo podjetje Atilus, podporne storitve, d.o.o., Tomišelj 31, 1292 Ig (v nadaljevanju Atilus d.o.o.), ki jo upravlja in vzdržuje. Z uporabo spletne strani obiskovalci soglašajo s splošnimi pogoji uporabe.

Obvestila, prispevki, članki, publikacije, besedila in druge vsebine, objavljene na spletni strani podjetja Atilus d.o.o., so nastale z namenom izobraževanja. Atilus d.o.o. skuša po najboljših močeh z vzdrževanjem spletne strani zagotavljati točnost in pravilnost vseh informacij in vsebin, povezanih z računovodstvom.

Splošni pogoji se navezujejo na uporabo celotne spletne strani in vse njene posamezne dele, kot so podstrani, kontaktni obrazci in druge povezave.

Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Atilus d.o.o. si pridržuje pravico, da določene splošne pogoje kadarkoli in brez predhodne najave spremeni tako, da novo različico objavi na spletni strani. Atilus d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin na spletni strani brez predhodnega opozorila in ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice sprememb. Na spletni strani so objavljene tudi povezave, ki kažejo na spletne strani drugih oseb in organizacij. Na delovanje dotičnih strani in njihovo vsebino Atilus d.o.o. nima vpliva in ne sprejema odgovornosti za točnost objavljenih informacij in vsebin.

AVTORSKE PRAVICE

Vse vsebine, ki so objavljene na spletni strani podjetja Atilus d.o.o. so zaščiteno avtorsko delo podjetja Atilus d.o.o. in/ali njegovih pogodbenih partnerjev skladno z določbami Zakona o avtorski in sorodnih pravicah. Prepovedana je reprodukcija, distribucija, spreminjanje, javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela brez izrecnega pisnega obvestila podjetju Atilus d.o.o. in njenega pisnega soglasja.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Atilus d.o.o. se zavezuje, da bo varovala zaupnost osebnih podatkov in zasebnost udeležencev oziroma uporabnikov spletne strani. Zbrane podatke bo Atilus d.o.o. uporabljala izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. Atilus d.o.o. spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne strani. Atilus d.o.o. se zavezuje, da ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja posredovala osebnih ali drugih podatkov tretji osebi in ne bo omogočilo tretji osebi, da vpogleda v podatke uporabnika razen, če bi od njega to zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu ali za potrebe postopkov sodišča ali drugih državnih organov.

Atilus d.o.o. bo za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbirala, vodila, obdelovala in shranjevala naslednje uporabnikove podatke, v kolikor bodo ti podani:

  • ime in priimek, naziv pravne osebe,
  • davčna številka,
  • elektronska pošta,
  • telefonska številka,
  • naslov bivanja.

Uporabnik lahko kadarkoli zahteva po e-pošti na naslov info@atilus.si ali pisno na naslov Atilus d.o.o., Tomišelj 31, 1292 Ig, dostop do svojih osebnih podatkov, pregled, popravo, omejitev obdelave ali izbris svojih osebnih podatkov.

E-NOVICE

Atilus d.o.o. obiskovalcem spletne strani ponuja naročilo na elektronske novice (e-novice). Pri naročilu na e-novice podjetje Atilus d.o.o. zbira naslove elektronske pošte (e-naslov), ki ga vpišete v spletni obrazec ali potisno sporočilo. Podjetje Atilus d.o.o. te podatke obdeluje izključno za namene obveščanja o novih produktih, novicah in dogodkih in jih ne bo posredoval tretjim osebam.

Podatki o vaši elektronski pošti se shranjujejo, dokler se od storitev obveščanja ne odjavite. Od prejemanja e-novic se lahko odjavite kadarkoli, na način, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo za odjavo.

SPORI IN PRISTOJNO SODIŠČE

Udeleženec in podjetje Atilus d.o.o. se bosta trudila spore reševati sporazumno, v medsebojno obojestransko korist in v skladu z najboljšo prakso poslovanja. Če sporazum ne bo mogoč, je za reševanje sporov pristojno sodišče v Ljubljani.

POHVALE IN PRITOŽBE UPORABNIKOV

Zanima nas vaša izkušnja z nami, tako dobra kot slaba. Na koncu šteje samo vaše zadovoljstvo. Veseli bomo, če nam boste vašo izkušnjo sporočili na e-mail info@atilus.si.

Ta različica Splošnih pogojev uporabe spletne strani Atilus d.o.o. se uporablja od 1.12.2023.